2020-09-17 16:02:59

POVRATAK KORIJENIMA/BACK TO ROOTS PUTEM ZOOM-A

U srijedu, 16. 9. 2020.  putem aplikacije ZOOM održan je prvi radni sastanak partnera u KA 226 projektu Povratak korijenima/Back to roots.

Sastanak je otvorila i vodila voditeljica projektnog tima OŠ Bakar, knjižničarka Paula Mikeli. Predstavila je članice projektnog tima Kseniju Litović i Helenu Borčić te ravnatelja Škole Tomislava Uzelca-Šćirana. 

Sudionici susreta bili su ravnateljica Istituto Comprensivo Amodio Ricciardi iz Italije gđa Tamara Isler i članica njihovog projektnog tima nastavnica engleskog jezika Michela Iezzi, članica projektnog tima OŠ Ivana Milutinovića iz Srbije učiteljica Sanja Dulić te ravnatelj Nove Muzičke sridnje škole s hrvatskim težišćem iz Austrije gospodin Andreas Bencsics.

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

KLIKNITE NA VIŠE:

Prvi je svoju ustanovu predstavio ravnatelj OŠ Bakar, a zatim redom i ostali predstavnici škola partnera.

S obzirom da se prvi susret, predviđen za listopad 2020. u Bakru, ne može održati zbog aktualne epidemiološke situacije, kao novi termin dogovoren je travanj 2021. U međuvremenu, škole će surađivati online. Dogovoreno je da će se u svakoj školi urediti kutak posvećen projektu, a počet će i prikupljanje građe za razlikovni rječnik.

Sastanak je završio u ugodnoj i poticajnoj atmosferi uz želju svih sudionika: Vidimo se čim prije uživo!


Osnovna škola Bakar