2017-09-18 18:55:40

Naša ekskurzija

Osnovne škole se najviše sjećamo po završnoj ekskurziji. Naši ovogodišnji osmaši svoju nezaboravnu trodnevnu ekskurziju proveli su u Sjeverozapadnoj Hrvatskoj.

Putovanje je trajalo od četvrtka 14. rujna do subote 16. rujna 2017. godine.  Na izlet je krenulo 32 učenika osmih razreda naše škole i tri učiteljice - pratiteljice: razrednica 8.a Valentina Janeš, razrednica 8.b Linda Pavletić Miharija i ravnateljica škole MIrjana Dragičević.

Krenuli smo iz Bakra i uz kraće zadržavanje stigli smo u Zagreb. Posjetili smo televizijsku kuću "NOVA TV". Uživali smo u velikom studiju za snimanje informativnog programa, iskušali se kao voditelji TV DNEVNIKA te se raskomotili u studiju za snimanje emisije "IN MAGAZIN". Prvi dan putovanja smo završili u Toplicama sv. Martina gdje smo smješteni u hotelske sobe, večerali, a učenici su proveli večer uživajući u kupanju u bazenima i zabavnoj plesnoj večeri.
 

Drugog dana putovanja posjetili smo tvornicu „Podravka“ u Koprivnici i grad Varaždin. U Koprivnici smo imali organizirani ručak, a u hotelu nas je čekala večera i kupanje u bazenima.


Posljednjeg dana putovanja posjetili smo dvorac Trakošćan i dvorac Veliki Tabor gdje smo uživali u gađanju srednjovjekovnim lukom i strijelom, a posebno nam je ostala u sjećanju legenda o nesretnoj sudbini Veronike Desinićke. Putovanje smo završili u karlovačkom slatkovodnom akvariju AQUATIKA.

Veseli i zadovoljni, puni dojmova i uz iščekivanje nekog novog izleta, vratili smo se svojim kućama.


Osnovna škola Bakar